Website van de Week: Geoscenic van de British Geological Survey

Het wereldwijde web bevat een schat aan informatie over de thema’s fossielen, mineralen, geologie, archeologie en natuur. Met het initiatief Website van de Week willen we elke week één website in het bijzonder toelichten. Deze week zetten we het Geoscenic project van de British Geological Survey in de kijker. De Britse Geologische Dienst stelt hiermee zijn fotoarchief vrij toegankelijk. Je kan genieten van veel foto’s van landschappen, mineralen, fossielen, gesteenten, ontsluitingen, speciale rotsformaties, oude foto’s van erupties van vulkanen en nog veel meer. Alle zijn ze voorzien van deskundige uitleg, en bovenal, de foto’s van de website kunnen ook vrij gebruikt worden, mits bronvermelding natuurlijk. Bij deze dank ik dan ook de BGS voor de inzet van dit bericht en bovenal voor dit prachtige initiatief!

Dit bericht is geplaatst in Website van de Week. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.