Zaterdag 14 maart: Fossielenbeurs in Ede (Nederland)

De Hona fossielenbeurs krijgt een Nederlands broertje. Op zaterdag 14 maart organiseert immers Fossiel.net, in samenwerking met de Werkgroep Fossielen Wageningen en de Paleobiologische Kring in Ede (Nederland) een heuse alternatieve fossielenbeurs. Dit evenement is een vriendschappelijke ontmoeting tussen fossielenverzamelaars, waar kennis en ervaring uitgewisseld kan worden, en waar natuurlijk ook fossielen geruild, gekocht en verkocht kunnen worden tegen aantrekkelijke prijzen.

Verder zal de Paleobiologische Kring Nederland en Vlaanderen een reeks laagdrempelige lezingen over fossielen verzorgen. Hierbij lezingen door onder andere Prof. Dr. Jelle Reumer (Natuurhistorisch Museum Rotterdam), ons aller bekende Frederik Lerouge (KU Leuven), Dr. Eric Mulder (Natura Docet Wonderryck Twente) en Prof. Dr. Geert-Jan Brummer (Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee). Op de beurs zullen verschillende verenigingen en musea vertegenwoordigd zijn. Kom langs voor het grote aanbod aan goedkope fossielen, voor informatieve lezingen of om je eigen vondsten te laten determineren door experts!

Alle info over de beurs vind je hier.

Er is nog plaats voor enkele standhouders. Deze kunnen zich aanmelden via bovenstaande link.

De beurs is open van 10h30 tot 16h00. Locatie: het ROVC, Galvanistraat 13, 6716 AE, Ede. Net zoals in Wezemaal is de toegang en parking gratis.

Dit bericht is geplaatst in Beurzen, Geen categorie. Bookmark de permalink.