Hona 51-2 is klaar voor verzenden

Hona2016-2-cover-webHet tweede nummer van het Hona tijdschrift voor 2016 komt eerstdaags jullie richting uit.  Het bevat weer een schat aan informatie gebundeld in verschillende gloednieuwe artikels. Noël Delanghe schreef een erg boeiend verhaal over William Smith. Willy Vanherle wijkt even van zijn Frasniaan pad af om de fossielen en de geologie van de groeve van Ny te verkennen. Erik Vercammen gaat dieper in op cumuluswolken, en in een tweede artikel, over de herkomst van mineraalspecimens. Lut De Broeck gaat in de gloednieuwe rubriek ‘door het oog van een bioloog’ in op de muskuskruidfamilie en Simone Van Dievel schreef een inspirerend stuk over vleermuizen. En natuurlijk ontbreken tochtverslagen niet! Nog geen abonnee? Kijk dan hier hoe je Hona-lid kan worden.

Dit bericht is geplaatst in Binnenkort. Bookmark de permalink.