Zondag 18 september 2016: bezoek slakkenboerderij te Langdorp en natuurwandeling

heimolenDe zomer loopt op zijn eind. Sommigen onder jullie zijn misschien net terug van een verre reis. Daarom dachten wij aan een dicht-bij-huis-avontuur. Reeds gehoord van een slakken-boerderij? Alle wegen leiden naar de Heimolen ?…
Eerst kunnen we een kijkje nemen in de windmolen. Daarna serveren we jullie een kleine wandeling met plantendeterminatie langs heide en bos in het natuurgebied ‘Molenheide’.  In de namiddag bezoeken we het Slakkenhof.

We spreken af om 9u30  aan de Heimolen aan het kruispunt van de Molenheidestraat en de Windmolenstraat te Langdorp. ’s Middags eigen picknick meebrengen. Rond 14 uur worden we verwacht op het Slakkenhof. We bezoeken de escargots-kwekerij. Aansluitend voor de liefhebbers is er een degustatie.

Praktisch:
Verplicht inschrijven vóór maandag 12 september 2016 bij Annemie en Karel op 0496 15 04 64 of 02 759 64 26 of maalderij.lambrechts (apestaartje) telenet.be en geef de volgende info op: Naam & gsm/telefoon + Aantal personen + Alleen rondleiding (5 euro) of Rondleiding met degustatie (6 euro).

Dit bericht is geplaatst in Binnenkort, Excursies. Bookmark de permalink.