Zondag 20 augustus 2017: Fossielen zoeken in de buurt van Lompret

 

lompret

Frasniaantocht

Op zondag 20 augustus pikken we onze jaarlijkse traditie op en gaan we opnieuw op zoek naar fossielen uit het Frasniaan. Zoals voorgaande jaren, bezoeken we ook dit jaar de zeer goed gekende groeve van Lompret waar de nieuwe uitbating steeds meer en meer uitgebreid wordt.

Afspraak wordt gemaakt op de parking gelegen achter het station van Couvin om 9u.30. Deze parking is gelegen bij het binnenrijden van Couvin vanuit de richting Philippeville in het begin van de N99 naar Chimay. Vandaar wordt in groep vertrokken naar onze bestemming.

Deelnemers aan deze tocht dienen zich aan de melden bij de excursieleider op het volgend emailadres: willem.vanherle1 (apenstaartje) telenet.be of telefonisch op nr. 011 261412.

Omdat we een groeve bezoeken dient het veiligheidsaspect niet uit het oog verloren te worden. Het dragen van een helm, veiligheidsbril, handschoenen en veiligheids- of stevige wandelschoenen wordt aangeraden.

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.