14 januari 2018 : nieuwjaarsreceptie te Aarschot!

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie 2018

2018Het is al enkele jaren de gewoonte dat we samen het nieuwe jaar inzetten met een gezellige babbel bij een drankje, en dat doen we ook dit jaar, op zondagnamiddag 14 januari.

Plaats van afspraak is CC het Gasthuis, Gasthuisstraat 22 te 3200 Aarschot, en meer bepaald de Gasthuisschuur. Er is parkeerplaats aan de voorkant en nog meer op de parking van het grootwarenhuis ertegenover, verder ook op de Elisabethlaan aan de achterkant van het complex: vandaar is er een doorsteek tussen de bibliotheek (Elisabethlaan 103) en het kapelletje.

We komen samen om 14 uur, Eerst maken we een wandeling door Aarschot, met aandacht voor historische en aardrijkskundige factoren die mee het aanschijn van de stad bepaald hebben. Op de terugweg steken we ook nog even onze neus binnen in het heemkundig museum. We dachten ook nog een kleine lezing te organiseren, maar die vervalt wegens ziekte.

Nadien, terug in de Gasthuisschuur, hebben we tijd voor gezellig samenzijn, een babbeltje met een natje en droogje, uitwisselen van ideeën voor het nieuwe jaar, We hopen hierop zo veel mogelijk leden te kunnen begroeten. Tot dan,

het HONAbestuur

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.