zondag 6 januari 2019: Hona’s nieuwjaarsreceptie en wandeling in Herselt

Beste Honaleden,

met een bezoek aan de landcommanderij Alden-Biezen hebben we ons rijk gevulde werkjaar 2018 afgesloten. In 2019 gaan we op hetzelfde elan verder. We starten met onze traditionele nieuwjaarswandeling en -receptie op zondag 6 januari. We komen samen om 13.00 u aan vrijetijdscentrum de Mixx, Asbroek 1  in Herselt. Van daar vertrekken we voor een gezonde natuurwandeling door de bossen van het Asbroek (duur: +/- 1 à 1,5 u), gevolgd door een receptie en gezellig samen zijn in het zaaltje “Hessel” van de Mixx, waar we afsluiten rond 16.45 u.

De paden in het Asbroek zijn soms nogal modderig, dus zorg zeker voor aangepast schoeisel en warme kledij.

Tot dan!

Het Honabestuur

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.