Paleotime 2021 en de inbreng van HONA

Vorig jaar heeft de coronapandemie het onmogelijk gemaakt dat PaleoTime kon doorgaan, maar dit jaar komt er een nieuwe editie: zondag 7 november 2021 van 10:00 tot 17:00 uur, terug in centrum De MIXX, Asbroek 1a, 2230 HERSELT, België. Hou die datum al vrij en begin met het maken van reclame, zeker bij de jeugd: de toegang is immers gratis.

Een verschil met vorige uitgaves is dat onze vereniging niet langer zelf de organisator is, want dat was (te) zwaar geworden. De organisatie is nu in handen van Danny Alexandre, bijgestaan door verschillende mensen en verenigingen, waaronder ook HONA.

Wij zullen een ploeg vrijwillig(st)ers samenstellen die de kinderanimatie willen verzorgen, en ook de “foto-dino” zal weer van de partij zijn. Bekijk ook eens of het zal gaan om een handje te komen toesteken bij opbouw en afbreken. Ook hebben we mensen nodig om de Hona-stand te bemannen. Wie wil meehelpen aan één of meerdere van deze activiteiten mag dit altijd kenbaar maken via info@hona.be. Uiteraard is het nu nog niet met zekerheid bekend of er dan nog beperkende coronamaatregelen zullen gelden: volg daarom het nieuws, en bekijk ook geregeld onze webstek en die van PaleoTime: https://www.paleotime.eu