Ledenfeest 2014 : Zondag 23 november

We nodigen u en uw familie uit op ons jaarlijkse ledenfeest, de belangrijkste ontmoetingsdag van het jaar voor onze vereniging. Als activiteiten zijn er de ledententoonstelling, een spreker, de grabbelbak, oude nummers van ons tijdschrift, de voorstelling van ons nieuw programma voor 2015 en een terugblik op het voorbije jaar.

’s Middags kunnen we samen eten, en in de namiddag zijn er koffie, frisdrank, bier en taarten beschikbaar.

Net als vorige jaren heeft ons feest plaats in de parochiezaal “De Plein” achter de Sint-Caroluskerk in het Klein Langeveld 34 te Attenhoven (Holsbeek).

HET PROGRAMMA VAN DE DAG:

Vanaf 9 uur worden vrijwilligers verwacht om te helpen bij het klaar maken van de zaal (tafels plaatsen, stoelen schikken, cafetaria voorbereiden).

Vanaf 10 uur kan ieder lid zijn/haar vondsten tentoonstellen: mineralen en fossielen, foto’s van Hona-tochten. We vregen speciaal vondsten van schelpen uit het Mio- en Plioceen rond Anterpen mee te brengen, omdat dat aansluit bij de voordracht (zie verder). Er zijn oude Hona-tijdschriften gratis te verkrijgen. Wie iets wil tentoonstellen, kan dit melden bij Rik Taes (tel. 016/25.11.58) om uw meters tafel voor te behouden.

Vanaf 11 uur zal de GRABBELBAK toegankelijk zijn. Dit zijn fossielen, mineralen of andere dingen om gratis mee te nemen. Ieder van ons verzamelt graag, en vaak hebben we dubbels. Breng die mee en laat de nieuwe leden ervan genieten.

Vanaf 12 uur kunt u blijven eten. Bij een bord lekkere soep kunt u een belegd broodje bestellen naar keuze. Bij een club = Frans brood van ongeveer 30 cm met groenten (sla, tomaat, komkommer en ei) belegd naar keuze met 1 Américain, 2 Krabsla, 3 Tonijnsla, 4 Hesp of 5 Kaas. Wie een broodje wil, moet voor 16 november bellen naar 016/62.04.63 van Lut&Erik of via e-mail “info@hona.be”. De prijs voor een broodje (alle soorten) + soep bedraagt 5 € te storten op BE33 0010 6744 1146 van Hona.

Vanaf 14 uur * Bespreking en aanvulling nieuw programma voor 2015.

* Een overzicht van de activiteiten van het voorbije jaar.

Vanaf 15 uur voordracht door Demarsin over IJsland, een land met een heel actieve geologie (vulkanen) en speciale landschappen: vanuit zijn reizen brengt hij beelden alsof we er zelf bij waren.