ALGEMENE VERGADERING VAN HONA OP VRIJDAG 6 MAART 2015

Alle leden hebben hiervoor al een schriftelijke uitnodiging ontvangen, zoals ook in de statuten voorgeschreven staat. Maar we willen langs deze weg nog eens herinneren aan deze vergadering, en de leden oproepen om zo talrijk mogelijk deel te nemen.

Naast goedkeuring van de afrekening 2014 en de begroting 2015, zijn er dit jaar speciale punten: uitbreiden van het aantal stemgerechtigde leden en bestuursvernieuwing, want het zesjarig mandaat van de huidige bestuurders is afgelopen. Een vereniging moet gedragen worden door de leden en daarom roepen we geïnteresseerde leden op om “werkend” (stemgerechtigd) lid te worden of te komen meewerken als bestuurslid: wie dat wil doen, wordt verzocht dat mee te delen via de HONA-mail, uiterlijk 3 dagen vooraf (dus ten laatste op 4 maart a.s.)

Deze algemene vergadering vindt plaats op vrijdag 6 maart 2015, om 20 uur in de raadszaal van het voormalige gemeentehuis van Heverlee, Waversebaan 66 te 3001 Heverlee (daar waar ook de vrijdagavondvoordrachten doorgaan).

Het formele luik van de algemene vergadering zal naar verwachting ongeveer 45 minuten duren. Nadien volgen er beelden van de voorbije werking en een gezellig samenzijn, met een drankje. We hopen u op deze vergadering talrijk te mogen begroeten.