zondag 9 september: extra mineralenzoektocht in Landelies!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zondag 9 september houden we een extra zoektocht in de groeve van Landelies. Hier speuren we naar prachtige calcietkristallen en andere geologische wonderen.

Deze tocht is alleen toegankelijk voor Honaleden en onder strikte veiligheidsvoorwaarden: helm, fluohesje, veiligheidsschoenen en bril zijn verplicht.
Wie mee wil gaan, moet zich inschrijven via info@hona.be uiterlijk op donderdag 6 september. Het aantal deelnemers is beperkt tot 20 personen: snel inschrijven is dus de boodschap. De ingeschrevenen krijgen nog een mail met meer info.

Als voorsmaakje op deze tocht geeft Erik Vercammen op vrijdag 7 september een lezing over calciet. Deze gaat door om 20 u in het voormalig gemeentehuis van Heverlee, Waversebaan 66. Niet te missen dus…