zondag 5 januari 2020: Hona’s nieuwjaarswandeling en -receptie

Beste Honaleden,

Na een rijk gevuld werkjaar 2019 hebben we voor het nieuwe jaar 2020 weer een heleboel leuke en interessante activiteiten voor jullie in petto! Deze vind je terug in onze “activiteitenkalender” en in ons tijdschrift.

We vliegen er al meteen in, want op zondag 5 januari houden we onze traditionele nieuwjaarswandeling en -receptie. We komen samen aan de Mixx, Asbroek 1 te Herselt om 13.30, en vertrekken van daaruit voor een wandeling van een goede 2 uur langs de Grote Nete en natuurreservaat Schaapswees. Ons traject loopt voor een kort stuk langs een grote weg, maar zal toch vooral over modderige paadjes midden in de natuur gaan, zodat aangepast schoeisel een must is.

Wie liever niet meewandelt of wat slechter te been is, kan aansluiten voor de nieuwjaarsreceptie vanaf ongeveer 16 u. Graag even een seintje op ons mailadres voor vrijdag 3 januari indien je langskomt.

 

Tot dan!

 

Geert Andries

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.