Cap Blanc Nez (Fr), Zaterdag 22/01/2022, 09:00

Beste Honaleden,

De laatste maanden is er veel erosie geweest op de Franse krijtkust. Daarom gaan we op zaterdag 22 januari 2022 om 09:00u. naar onze vertrouwde parking van Strouanne voor een zoektocht op het strand tussen Strouanne en Petit Blanc Nez. Picknicken doen we ter plaatse. We kunnen tot 15:00 à 16:00u in de namiddag op het strand zoeken tot het hoog water is. Momenteel zijn er goede vondstmogelijkheden in de Albiaanklei en afgestorte krijtblokken uit het Cenomaniaan. Of dat ook op 22 januari het geval is kunnen we nog niet voorspellen. Gebruik van zwaar materiaal en hakken in de kliffen is strikt verboden. Er wordt ook uitdrukkelijk gevraagd aan de deelnemers om de andere toeristen niet te storen.
Deelnemen gebeurt op eigen risico. Elke deelnemer dient de plaatselijke COVID maatregelen strikt op te volgen. Bij een Horecabezoek is een mondmasker verplicht te dragen. Vergeet zeker ook uw Coronapas niet!
Gelieve in te schrijven via de Honamail voor 18 januari 2022 als je meegaat, met opgave van je telefoonnummer en naam + adres van alle personen die je meeneemt. Er wordt geen carpooling voorzien; ieder wordt gevraagd om de verplaatsing in haar of zijn “bubbel” te maken.

Opgelet! Deze activiteit gaat door op zaterdag en om 9 in plaats van 10 u.

misschien tot dan!