Zondag 15 januari: Cap Blanc Nez

Beste Honaleden,

Het is al weer eventjes geleden, en de getijden zitten goed, dus we gaan op zondag 15 januari 2023 naar Cap Blanc Nez. Afspraak om 10:00 u op onze vertrouwde parking in Strouanne (tussen Escalles en Wissant) voor een zoektocht op het strand tussen Strouanne en Petit Blanc Nez. Picknicken doen we ter plaatse. We kunnen tot 15:00 à 16:00u in de namiddag op het strand zoeken tot het hoog water is. Momenteel zijn er goede vondstmogelijkheden in de Albiaanklei en afgestorte krijtblokken uit het Cenomaan. Of dat ook op 15 januari het geval is kunnen we nog niet voorspellen. Hakken in de kliffen is strikt verboden!
Deelnemen gebeurt, zoals gebruikelijk, op eigen risico. Gelieve aan te melden via info@hona.be voor 14 januari 2023 als je meegaat met vermelding van het aantal personen en een telefoonnummer. Carpooling kan eventueel via de WhatsApp groep geregeld worden. En, oh ja, warm aankleden is écht het devies!
Misschien tot dan!

Het HONA-bestuur