Fossielenzoektocht Cap Blanc Nez (Strouanne) 16/12/2023 om 09:00 u

Beste Honaleden,
 
Het is al weer eventjes geleden, dus gaan we op zaterdag 16 december 2023 naar Cap Blanc Nez. Afspraak om 09:00 u op onze vertrouwde parking in  Strouanne (tussen Escalles en Wissant) voor een zoektocht op het strand tussen Strouanne en Petit Blanc Nez. Het is laag water rond 9u, dus kunnen we zoeken op het strand tot 14 u. Picknicken doen we ter plaatse. Meestal zijn er goede vondstmogelijkheden in de Albiaanklei en in de afgestorte krijtblokken uit het Cenomaan. Of dat ook op 16 december het geval zal zijn kunnen we nog niet voorspellen. Opgelet! Hakken in de kliffen is strikt verboden!
Deelnemen gebeurt, zoals gebruikelijk, op eigen risico. Gelieve aan te melden via info@hona.be voor 15 december als je meegaat met vermelding van het aantal personen en een telefoonnummer. Carpooling kan eventueel via de WhatsApp groep geregeld worden.  En, oh ja, warm aankleden is écht het devies!
Misschien tot dan!
 
Geert en Luc.