BOEK ‘De Kesselberg binnenste buiten’ te koop voor 15 euro

BoekKesselbergbbDe Kesselberg is een Leuvens monument. Hoog boven het landschap torent hij uit. Zijn huidige verschijning dankt hij aan een bijzonder lange geschiedenis, die zowel door de mens als door de natuur is vormgegeven. Een verhaal van bergkristallen, Leuven op de bodem van de zee, erosie, mammoeten, Neanderthalers, een hoogteversterking uit de ijzertijd, Kesselstein, wijnbouw, motorcross, een zandgroeve en uiteindelijk een natuurmonument. In dit boek komt u alles te weten over de Kesselberg. Het boek is te verkrijgen vanaf 11 juli 2015 voor 15 euro. Het diept de thema’s van de gelijknamige tentoonstelling ‘De Kesselberg binnenste buiten’ nog wat meer uit. De tentoonstelling is gratis toegankelijk van 13 juli tot en met 30 augustus 2015 in de hal van de universiteitsbibliotheek van de KULeuven op het Mgr. Ladeuzeplein 21, 3000 Leuven. Niet te missen!

Verkooppunten: Standaard Boekhandel Leuven, museumshop Koninklijk Belgisch Instuut voor Natuurwetenschappen (Brussel).

U kan het boek ook rechtstreeks bij ons bestellen, door 15 euro + 7 euro verzendingskosten (België) over te schrijven op:  IBAN: BE33 0010 6744 1146  / BIC: GEBABEBB. Vergeet dan wel niet uw adresgegevens te zenden naar info (apestaartje) hona.be. Het boek valt dan binnen de twee weken na aankomst van de correcte betaling in uw brievenbus. Indien u graag de verzendkosten wil vermijden, en niet tot bij de tentoonstelling in Leuven raakt (elke dag open tot 17h), neem dan contact met ons op. Het boek kan immers ook zonder extra kosten bij enkele van onze leden afgehaald worden (keuze uit: Holsbeek, Wijgmaal, Tremelo, Herk-de-Stad). Combineert u uw aankoop van het De Kesselberg binnenste buiten met het boek Erfgoed Aarde – een kijk op mens en natuur vroeger en nu, dan betaalt u natuurlijk slechts één keer de verzendkosten van 7 euro. U schrijft dan : 25 + 15 + 7 = 47 euro over.

Flyer boek: flyerboekkesselberg