Vrijdagavond 4 september 2015: Moleculair koken door Lara Mintiens

Moleculaire gastronomie: een modern begrip, maar wie weet eigenlijk wat het echt betekent? En buiten dat het iets met koken te maken heeft, heb je je ooit al eens afgevraagd wat de chemie achter het moleculair koken is?
Of waarom men er mee begonnen is? Warm ijs, geleren, bevroren lucht,  lijm en schuimmiddelen. Ze komen allemaal aanbod tijdens de lezing over moleculaire gastronomie op vrijdag 4 september om 20u00 in het Hona clublokaal. We nemen nemen een kleine sprong in de tijd en beginnen met de geschiedenis van de moleculaire gastronomie. Hoelang bestaat het al en wie is er ooit mee begonnen? Op al deze vragen krijg je een antwoord tijdens de lezing. Zeker niet te missen!
Dit bericht is geplaatst in Avonden, Binnenkort. Bookmark de permalink.