Nieuwjaarswandeling : 9 januari 2016

Beste HONA-leden,

we zetten het nieuwe jaar in met een kleine wandeling op zaterdag 9 januari. Het vertrekpunt is parking 3 van het provinciaal domein, Holsbeeksesteenweg 55, 3010 Kessel-Lo.

We komen samen om 14:00. Daarna vertrekken we te voet naar de nabijgelegen abdij van Vlierbeek. Hier bekijken we het mooie gerestaureerde binnenplein en de aanpalende gebouwen. Vervolgens keren we terug naar het provinciaal domein waar we een rustige wandeling maken langsheen de verschillende vijvers en speelpleinen.

Ons uiteindelijk doel is de “schuilplaats roeiboten” (nummer 28 op het kaartje) waar we onze nieuwjaarsdrink organiseren. Wij zorgen voor de drank en de hapjes. Voor de gezelligheid moeten de aanwezigen zorgen (maar dat zal wel geen probleem zijn).

Tot zaterdag.

kessel_lo

Dit bericht is geplaatst in Binnenkort, Excursies. Bookmark de permalink.