Zondag 24 januari 2016: bezoek fossielenmuseum Bos van Aa in Zemst

Op zondag 24 januari 2016 in de namiddag brengen we een bezoek aan het Bos van Aa museum te Zemst. Dit museum is uniek omdat het zich zowel richt op de gewone bezoeker, als op blinden en slechtzienden die zowat alle tentoongestelde fossielen mogen aanraken. Het museum is gebouwd om de mooie fossielen van landzoogdieren uit de laatste ijstijden te tonen die in de zandgroeve Bos van Aa te Zemst doorheen verschillende jaren gevonden zijn. Het museum vertelt het verhaal van Zemst doorheen zijn lange geschiedenis, en werd door Mark Polspoel, Aldo Impens en Anthonie Hellemond uit de grond gestampt. Een absolute must-see! We komen samen om 14u aan de ingang van het museum (Schoolstraat 13/1, 1980 Zemst). Er is voldoende parking in de nabijheid. Met de bus en trein is Zemst ook makkelijk bereikbaar.

Dit bericht is geplaatst in Binnenkort, Excursies. Bookmark de permalink.