zondag 22 mei 2016 : workshop “woodcraft” uitgesteld door weersomstandigheden

Beste Honaleden,

zondag 22 mei zou onze vereniging een workshop “woodcraft” in Wilsele organiseren o.l.v. An Suy en Fenne. Het was daarbij de bedoeling om diverse houtsoorten in de natuur te leren herkennen, en vuur te maken met primitieve technieken.

Helaas, de weersvoorspellingen zijn niet goed, in die mate zelfs dat het heel moeilijk/bijna onmogelijk zal worden om vuur te maken. Het zal ook niet erg aangenaam zijn om in de gietende regen een hele dag buiten te zitten. Daarom hebben we de knoop doorgehakt en de workshop “woodcraft” tot nader order uitgesteld. Waarschijnlijk zal die doorgaan in oktober.

Begin juni zorgen we voor een extra activiteit in de experimenteel-archeologische sfeer. Daarover later meer…

wordt vervolgd!

 

Geert Andries