Opgelet!! Programmawijziging! Vrijdag 6 april = vondstendag fossielen uit het Boven Krijt in plaats van Klimaatlezing!

Beste Honaleden

Vrijzeeegel Mark Woutersdag zes april zou Johan Luyckx ons inwijden in de boeiende wereld van het ijstijd- en klimaatonderzoek. Of het aan de klimaatverandering ligt weten we niet, maar onze spreker is plots “gepakt” door een hardnekkige griep en zal ons vrijdag dus niet te woord kunnen staan. De eerste lezing in het kader van ons nieuwe project zal dan   ook noodgedwongen verschuiven naar 4 mei.

We hebben voor vrijdag uiteraard voor een alternatief programma gezorgd! Als voorbereiding op onze fossielenzoektocht naar de Krijtgroeven in de buurt van Hannover in Juni houden we vrijdag al een vondstendag van Krijtfossielen. Wie vondsten heeft uit het Boven Krijt van Hannover, de omgeving van Maastricht of Mons, Cap-Blanc-Nez of elders mag die vrijdag meebrengen. Die kunnen dan  in groep worden besproken, gekeurd en bekeken. Ongetwijfeld zitten hier vele pareltjes tussen…. en wie weet hier of daar een echt unicum!

We zijn alvast benieuwd!

Deze activiteit gaat door in het Oud Gemeentehuis van Heverlee, Waversebaan 66 om 20.00 u.