29 juli 2018: Avondwandeling in Holsbeek

holsbeekOpgelet!! AANGEPAST VERTREKUUR !!  

De stichter van HONA, wijlen Gust Boschmans, woonde in Holsbeek en heeft er heel wat opzoekingen gedaan, Om zijn verdiensten is hij er ereburger geworden, en is er een wandeling naar hem genoemd. Zowel heemkunde, geologie, archeologie als natuur komen daarin aan bod. Die wandeling gaan we op 29 juli doen, tussen het dorp van Holsbeek en de Wingevallei, in de natuur en met zicht op de Hagelandse heuvels.   

Dit was oorspronkelijk gepland als namiddagwandeling, maar door de hittegolf is dit niet te doen. Daarom wordt het samenkomst om 19 uur aan de Sint-Mauruskerk te Holsbeek-dorp: dat is vlak bij de afrit Holsbeek van de E314/A2, en bij de halte van bus 310 Leuven/Aarschot. Einde is gepland om 21 uur. 

Voor inlichtingen: Erik Vercammen op 0476/24,02,72