Zondag 25 augustus 2019: fossielen zoeken in het Frasniaan van Lompret

Zondag 25 augustus trekken we weer naar het Belgische Frasniaan. We doen net als vorig jaar de ganse dag de groeve van Lompret nabij Chimay aan, en zoeken naar speciale fauna’s uit het Belgische Frasniaan.

Afspraak: 9h30 aan de achterkant van de groeve van Lompret nabij de 4 Game Paintbal langs de N939 tussen Lompret en Aublin. Gelieve te parkeren langs de baan N939, en niet op de privé-parking van de 4 Game Paintbal.

Opgelet: het zoeken in een actieve groeve is niet zonder veiligheidsrisico. Om dit risico tot een minimum te beperken vragen we u de instructies van de tochtleider goed na te leven, zoals niet onder hoge wanden met loshangend puin lopen, elkaar respecteren, en het dragen van veiligheidskledij. Zonder veiligheidsschoenen, -bril, -helm en fluovest kan u niet mee.
Gelieve vooraf uw deelname te bevestigen via de Hona-mail.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.