Fossielenzoektocht Cap Blanc Nez (Strouanne) 17/02/2024 om 10:00 u

Beste Honaleden,
 
Op zaterdag 17 februari 2024 trekken we weer naar Cap Blanc Nez. Afspraak om 10:00 u op onze vertrouwde parking in  Strouanne (tussen Escalles en Wissant) voor een zoektocht op het strand tussen Strouanne en Petit Blanc Nez. Het is vloed rond 05:30 u en eb rond 12:30 u, dus kunnen we heel de dag zoeken op het strand. Picknicken doen we ter plaatse. Meestal zijn er goede vondstmogelijkheden in de Albiaanklei en in de afgestorte krijtblokken uit het Cenomaan. Of dat dan het geval zal zijn kunnen we nog niet voorspellen.
Opgelet! Hakken in de kliffen is strikt verboden!
Deelnemen gebeurt, zoals gebruikelijk, op eigen risico. Gelieve aan te melden via info@hona.be voor 16 februari als je meegaat met vermelding van het aantal personen en een telefoonnummer. Carpooling kan eventueel via de WhatsApp groep geregeld worden.  De weersverwachtingen lijken gunstig, droog en half bewolkt met een stevige bries.

Misschien tot dan!
 
Geert en Luc.