Vrijdag 3 maart om 20u: voordracht over Wolken en Weer door Erik Vercammen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Beste Honaleden,

Vrijdag 3 maart stond het tweede deel van de lezingenreeks Ordening in Wanorde van William Vancleynenbreugel over  ruimtelijke ordening en natuurbescherming in Vlaanderen op het programma. Jammer genoeg heeft het griepvirus de spreker stevig te pakken gekregen, zodat deze lezing zal moeten verschoven worden naar een later moment. We houden U hier zeker van op de hoogte.

We hebben ondertussen onze voorzitter bereid gevonden om ter vervanging een lezing te geven over  Wolken en Weer, die voorzien was voor september. Erik Vercammen zal ons vrijdag aanstaande de verschillende wolkensoorten tonen en bespreken, en ook enkele beelden tonen van ongewone weersverschijnselen.

Deze lezing gaat door op vrijdag 3 maart om 20u in het Hona clublokaal, Waversebaan 66, 3001 Heverlee.  Iedereen welkom!