Zondag 22 okt 2017: Thin-le-Moutier uitgesteld

Op zondag 22 oktober 2017 zou Erwin Harte ons meenemen naar zijn geliefde streek, de Franse Ardennen. Maar eind deze zomer kwam er het spijtige bericht dat de erg fossielrijke groeve die we zouden bezoeken deze zomer dichtgegooid was, terwijl dit pas voor 2018 was gepland. In een tweede nabijgelegen groeve kregen we vooralsnog geen toestemming. Vermits deze regio niet bij de deur ligt, werd beslist om de tocht uit te stellen naar volgend jaar, zodat er voldoende tijd zou zijn om een voldoende goed alternatief voor te kunnen bereiden. Eerder dit jaar werd door andere omstandigheden (rugproblemen van de tochtleider) reeds een andere tocht uitgesteld naar latere datum, met name die van Landelies van begin augustus. Er werd destijds wel gevraagd dat iedereen die interesse had in deze tocht dit reeds te melden, omdat we voor deze groeve vooraf een lijst van deelnemers moeten doorgeven. De lijst van deelnemers is ondertussen afgesloten. Maar niet getreurd als je er deze keer niet bij kan zijn, want als de vondsten goed zijn, gaan we volgend jaar zeker nog eens terug.