Hona 51-4 klaar voor verzenden

hona2016-4webHet laatste nummer van het Hona tijdschrift heeft door de drukke agenda van onze editeur Stijn een beetje vertraging opgelopen, maar is klaar om te verzenden. Tussen Kerst en Nieuw zal het bij jullie in de bus vallen. Het is een extra dik nummer geworden, met 64 pagina’s aan lectuur. Er zijn vooral enkele langere leesartikels bij, goed om de koude winteravonden mee door te brengen. Zo is er het eerste deel van Wilde bijen, een artikel over Linnaeus, een artikel over cirruswolken en de start van een artikel van Willy Vanherle over het Frasniaan van Barvaux-sur-Ourthe. Verder valt Lut’s oog op de maretak, is er een woordje van voorzitter Erik, en de gebruikelijke rubrieken verenigingsleven en -nieuws. Op de cover siert een prachtig geprepareerde Marokkaanse trilobiet van Frederik Lerouge.

Dit bericht is geplaatst in Binnenkort. Bookmark de permalink.