Hona-activiteiten van maart tot en met juni afgelast wegens Coronadreiging

Beste Honaleden,

 

de maatregelen ter bestrijding van het COVID-19 -virus  lijken stilaan vruchten af te werpen; toch zal het nog een hele tijd duren voor we terug naar een normale situatie overgaan en alle activiteiten terug zullen worden toegelaten. Op dit moment is het hoogst onzeker dat groepsexcursies in binnen – en buitenland nog zullen kunnen doorgaan voor het begin van deze zomer. Om die reden heeft het Honabestuur beslist om ALLE Hona-activiteiten tot en met eind juni af te gelasten (dat geldt dus ook voor de buitenlandse trip met het Hemelvaartweekend).

De geschrapte activiteiten zullen worden verplaatst naar het voorjaar van 2021.

We houden U verder op de hoogte. Blijf ondertussen gezond!

Het Honabestuur

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.