Volgende Hona-activiteiten afgelast wegens Coronadreiging

Beste Honaleden,

 

de evolutie in de verspreiding van het Covid-19-virus verloopt ongunstig. In de huidige omstandigheden is het voor ons niet meer mogelijk om de nog geplande excursies en lezingen grondig voor te bereiden en/of te laten doorgaan. Met spijt in het hart heeft het HONA-bestuur daarom beslist om alle volgende activiteiten van het werkjaar 2020 op te schorten. Dit betekent concreet dat de tochten en lezingen + fossielenbeurs in de huidige vorm niet kunnen doorgaan. Opgelet! We bekijken momenteel of het mogelijk is om via digitale media een alternatief programma uit te werken, bv. voor de PaleoTime- fossielenbeurs.  Indien de nationale veiligheidsmaatregelen terug sterk versoepeld kunnen worden (wat we natuurlijk allemaal hopen!) pikken we de draad uiteraard terug op. Houd dus zeker de Honawebsite  en de Honamailings in het oog: daarop worden de laatste beslissingen i.v.m. ons programma bekend gemaakt.

We houden U verder op de hoogte. Het Honabestuur wenst U en Uw naasten een goede gezondheid toe, en we hopen jullie natuurlijk allemaal terug te zien wanneer het kan!

Het Honabestuur

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.